Μπομπονιερες Βαπτισης

Μπομπονιέρα Βάπτισης με εικόνα του Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου

μπομπονιερες-βαπτισης εικονες αγιων
Πολύ ιδιαίτερη χειροποίητη κεραμική εικόνα.

Κεραμική εικόνα για μπομπονιερες βαπτισης του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, σε μικρό πάπυρο και σε διάσταση 13 x 8,5 εκατοστά.
Από αληθινό κόκκινο πηλό (και όχι τοξικές απομιμήσεις αμφιβόλου ποιότητας) φτιαγμένο στο χέρι από Έλληνες χειροτέχνες σε Ελληνικό εργαστήριο λαϊκής τέχνης.
Τα κουφέτα της μπομπονιερας (ποιοτικά κουφέτα αμυγδάλου Νο1, 5 τεμάχια) είναι τοποθετημένα μέσα σε γάζα διαστάσεων 24 x 24 εκατοστά.

Εκτός από τη συγκεκριμένη εικόνα, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε τη συγκεκριμένη μπομπονιέρα με οποιοδήποτε Άγιο ή Αγία της εκκλησίας θέλετε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε σίγουρα αυτό που θέλετε.

Σε απίθανη τιμή! Θα μείνει σε όλους τους προσκεκλημένους σας και θα τους θυμίζει για πάντα τη βάπτιση του παιδιού σας!

Ένα όμορφο και πρωτότυπο καδράκι από καμβά, με εκτυπωμένη διακόσμηση Sarah Kay

μπομπονιερες βαπτισης Sarah-Kay
Μπομονιέρα Βάπτισης Sarah Kay σε καδράκι από καμβά


Καδράκι μπομπονιέρα από μουσαμά - καμβά σε διάσταση 10 x 10 εκατοστά με θέμα την Sarah-Kay!
Μέσα σε τουλάκι 13 x 13 εκατοστά, δεμένο με κορδέλες σατέν μπαίνουν 5 κουφέτα αμυγδάλου Νο1 Χατζηγιαννάκη (άριστης ποιότητας και όχι... δεύτερη διαλογής εισαγωγής από "εξωτικές χώρες" με αμφίβολο επίπεδο ελέγχου ποιότητας και υγεινής...).

Μια ξεχωριστή πρόταση χειροποίητης μπομπονιέρας βάπτισης σε πολύ καλή τιμή, που θα μείνει να θυμίζει σε όλους την ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, τη βάπτιση του μωρού σας!